Kontraplak Sandık

06-01-2021 17:25
Kontraplak Sandık

Kontrplak Sandık

Kontrplak sandık imalatı yapan şirketler için en çok sattığımız ürün Huş Kontrplak dır.  Uzun süreli kullanımlar için yıpranmaya karşı son derece dayanıklı olan bu ürün, bu sektörde (sandık kutu) imalatçı konumunda olan firmaların ilk tercihidir.

0212 670 21 24 nolu telefondan kontraplak ürünümüz için bilgi alabilirsiniz.

Kontrplak Kutu

Huş Kontrplak Özellikleri

1. Mükemmel yüzey ve Kenar

Unutma, kontrplak gerçek ahşaptır. İç katmanları sıralı mükemmel kesimi sayesinde kenarları dahi  estetiktir. özellikle BB kalite olanlarının yüzeyi dünya da en çok kullanılan yüzey olup. En pahalı veya en sıradan projeler de dahi kullanılmaktadır. Kargo için ahşap sandık kullanımı son devirde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Sert ağaçlarla kesilmiş, ( Huş, kayın vs) bir kontrplak levha sağlam ahşap görünümünü verir. Modern tasarımcılar malzemenin katmanlı kenarlarını göstermeyi tercih eder. Başka hiç bir üründe kenarları göstermek iyi değildir. Çünkü hem estetik değil hemde dağılabilme durumu çok fazladır.

 

2. Ucuz ve çok kaliteli

"Ucuz" göreceli, biliyorum.  Mdf nem den hemen etkilenir suda dağılır. Peki bu kontrplak için geçerli midir ? Tabi ki hayır! Kontrplak 1 sefer alınır uzun seneler hatta torununuza bırakacak  kadar dayanır. Lakin  bir MDF ürününden yapılan masa veya dekoratif herhangi bir ürünün kontrplağa nazaran ömrünü bilseniz zaten kontrplak pahalı kimse diyemez.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.